Dagje Center Parcs

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws zal een deel van de parken in aangepaste vorm hun deuren weer openen voor verblijven vanaf begin juni.

Helaas valt dagrecreatie, en zo ook kinderfeestjes, vooralsnog niet tot de mogelijkheden. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park. 


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.be.


Een kinderfeestje in De Vossemeren!

Ideaal voor de verjaardag van uw kind!
Uw kind kan al zijn beste vrienden uitnodigen voor een spetterende verjaardag in De Vossemeren. Een kinderfeestje wordt namelijk één groot feest met een van de vele mogelijkheden:


  • Een dagje zwemmen, spetteren en spelen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo
  • Uren klimmen en klauteren in de Discovery Bay; indoor piratenwereld
  • Wannabe a... Kruip in de huid van een ridder/prinses, piraat, boer of boerin
  • Laat jezelf verwennen tijdens de Kids spa of verzorg een pony

Het kan allemaal! 

Natuurlijk wordt het kinderfeestje compleet gemaakt met een kidsbox* met daarin frietjes, een snack, een drankje, een ijsje  en een kleine verrassing. Kortom, stel zelf het ideale verjaardagsfeestje samen. Een verjaardag om nooit te vergeten!Vraag een feestje aan
Activiteitenoverzicht

Plattegrond