Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...
Datum

Center Parcs blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws zal een deel van de parken in aangepaste vorm hun deuren weer openen voor verblijven vanaf begin juni.

Helaas valt dagrecreatie, en zo ook kinderfeestjes, vooralsnog niet tot de mogelijkheden. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park. 


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.be.


Swim & Fun Pas

Koop nu de nieuwe Swim & Fun Pas, deze pas biedt tal van leuke voordelen en kortingen bij Center Parcs Erperheide, Center Parcs De Vossemeren en Sunparks Kempense Meren.


Welke voordelen biedt de Swim & Fun Pas? 

Hier vindt u alle voordelen die de Swim & Fun Pas biedt: Voordelen Swim Fun Pas 2020.pdf


Welke voorwaarden zijn verbonden aan de Swim & Fun Pas?

In dit document vindt u de voorwaarden die aan de Swim & Fun Pas verbonden zijn.


Wie kan de Swim & Fun Pas aanvragen? 

De Swim & Fun Pas kan enkel aangekocht worden indien u in de omgeving van één van bovengenoemde parken woont. 

Woont u in één van onderstaande gemeenten dan kunt u de Swim & Fun Pas aanvragen:

Achel, Balen, Bergeijk, Beringen, Bilzen, Bladel, Bocholt, Bree, Dilsen-Stokkem, Dessel, Eersel, Eksel, Genk, Grote Brogel, Geel, Ham, Hamont, Hechtel, Helchteren, Heppen, Houthalen, Kasterlee, Kaulile, Kinrooi, Koersel, Kwaadmechelen, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maaseik, Maasmechelen, Meerhout, Meeuwen-Gruitrode, Mol, Neeroeteren, Neerpelt, Opglabbeek, Olmen, Opoeteren, Overpelt, Peer, Sint-Huibrechts-Lille, Wijchmaal, Zonhoven en Zutendaal. 


Prijs van de Swim & Fun Pas? 

De prijs voor de pas bedraagt 10,00 euro. 


Hoe aanvragen?

Via dit Aanvraagformulier.pdfkunt u een pasje aanvragen. Breng dit formulier ingevuld samen met de pasfoto('s) binnen bij de receptie van het park naar keuze. Hier dient u meteen de aangevraagde pasjes af te rekenen. De Swim & Fun Pas wordt via de post opgestuurd, uiterlijk 2 weken na aanvraag.

Mocht u nog vragen hebben betreffende de Swim & Fun Pas, neem dan gerust contact met ons op!

Dit kan telefonisch op het nummer 0032 (0) 11 61 62 63 (optie 3) of via E-mail: erperheide@groupepvcp.com