Dagje Center Parcs

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
Datum
loading...

Het zwembad van Center Parcs is gesloten vanaf 29 oktober. 

Center Parcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Center Parcs focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties blijven opvolgen.

Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar centerparcs.be.

Een dagje uit met de familie in Center Parcs!

Een dagje zwemmen bij Center Parcs is alles wat u van zwemmen mag verwachten en zelfs meer.  In subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken! In het overdekte zwembad  waant u zich in de tropen, terwijl het van alle gemakken voorzien is. De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals bijvoorbeeld glijbanen voor kinderen en volwassenen, een wildwaterbaan, stroomversnelling, 25 meter bad, golfslagbad en sauna. Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad met allerlei verrassende elementen. 


  • Leven in Zee-bad: In het Leven in Zee-bad kunt u snorkelen tussen koralen en tropische vissen.
  • Crazy River: Jong en oud maken sensationele snelheden op megabanden.
  • Watergames: Water nodigt uit tot spelen. Daarom organiseren we voor de kids leuke waterspelletjes onder en boven water


Bekijk de mogelijkheden per park en reserveer alvast uw kaarten online!